Monitoring van apparaten in uw netwerk uitschakelen

Zo schakelt u de monitoring van apparaten die verbonden zijn met uw wifinetwerk thuis uit:

1. Open de Kaspersky app.
  2. Tik in het hoofdvenster van de app op Smart Home Monitor .

Het gedeelte Smart Home Monitor wordt geopend.

3. Tik op instellingen > Vergeet dit Wi-Fi netwerk boven in het scherm.
  4. Bevestig de bewerking.

De app zal niet langer de apparaten tonen die verbinding maken met uw netwerk.

U kunt de bewaking van apparaten in uw netwerk ook uitschakelen door de Verklaring met betrekking tot de verwerking van gegevens ten behoeve van het aanbieden van functionaliteiten voor "Smart Home Monitor". Als u de Verklaring afwijst , werkt de functie Smart Home Monitor niet meer op uw apparaat en worden de instellingen van de functie opnieuw ingesteld.

Als u de functie ooit weer wilt inschakelen, kunt u dit doen in het gedeelte Smart Home Monitor op het hoofdscherm van de app.